Awesome Image

Insolventa

Despre noi

Despre noi

Conducerea unei afaceri este un angajament uriaș. Când lucrurile merg prost, poate fi devastator nu numai financiar, ci și personal.

Cabinet Individual de Insolvență IONAȘ MIHAELA este membru al Filialei Cluj a Uniunii Naționale a Practicanților în Insolvență din România și este afiliat cabinetului de avocați IONAȘ MIHAELA – Cabinet de Avocat pentru a asigura cea mai competentă consultanță și suport în insolvență, la cele mai înalte standarde. Pentru proiecte privind reorganizări complexe, colaborăm cu specialiști în domeniu sau cu societăți de consultanță cu experiență în administrarea societăților de diferite dimensiuni.

La Cabinet Individual de Insolvență IONAȘ MIHAELA ne concentrăm asupra circumstanțelor unice ale fiecărui caz în parte, ghidându-vă pe calea cea bună pentru a ne asigura că împreună găsim cea mai bună rezoluție. Vă vom ajuta de-a lungul procedurii și până când situația dvs. va fi soluționată de o manieră satisfăcătoare pentru dvs.

Echipa noastră de experți empatici și dedicați vă va asculta, va evalua situația și vă va oferi sfaturi sincere și directe. Împreună putem lucra pentru soluționarea dificultăților pe care le întâmpinați, astfel încât să puteți privi din nou spre viitor.

La Cabinet Individual de Insolvență IONAȘ MIHAELA oferim sfaturi practice, în timp util, persoanelor fizice și persoanelor juridice/antreprenorilor care trec printr-o criză financiară.

Este vital ca antreprenorii să înțeleagă importanța de a solicita ajutor cât mai devreme. Cu cât un practician în insolvență se implică mai devreme, cu atât arsenalul nostru va fi mai mare în a face față situației.

Știm că insolvența sau restructurarea financiară este una dintre cele mai stresante și dificile perioade pentru dvs. și de multe ori vă afectează enorm calitatea vieții.

Vom asculta povestea dvs. pe deplin și fără prejudecăți și vom discuta cu dvs. un plan de salvare de afaceri sau vom face ultimele măsuri pentru a vă închide afacerea.

Există multe proceduri de insolvență care sunt practice pentru diferite situații atunci când doriți să închideți o afacere sau să ieșiți dintr-un impas financiar.

Vă vom explica clar procesul astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Credem în găsirea unui echilibru corect între rigoare și pragmatism, mai ales atunci când mizele sunt mari și presiunea este continuă.

La Cabinet Individual de Insolvență IONAȘ MIHAELA punem afacerile într-un context legal, nu invers. Nevoile clienților noștri merg mână în mână cu expertiza noastră.

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web. Apreciem feedback-ul dvs.

 

Mihaela Ionaș

Practician în insolvență

mihaela.ionas(at)ionas-insolvency.ro

Despre noi

Cabinetul nostru ofera servicii de insolventa

Programari

Contact